Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

10% kedvezményt kap az, aki olvas Nagyszalontán

Kis kávézó várja a betérőt a nagyszalontai (Salonta) Csonkatorony tövében a városi könyvtár tőszomszédságában. Arany János ülőszobra alatt azonban ennél több is történik. A két helyiség egyikében 5% engedményt kap fogyasztásából az, aki nem nyomkodja kütyüjét. És 10%-ot pedig az, aki olvas, helyi, vagy hozott anyagból - mondja a tulaj. Mint mondja, az a célja, hogy az elmélyültebb időtöltést ösztönözze, illetve közösséget építsen a betérő fiatalokból. Mindezt a hely szelleméhez illő, Arany János korát megidéző modern környezet, könyvek és játékok segítik.
A helyiség mellesleg kellemesen dekorált, a falat Arany János családi köre díszíti (fénykép), és kényelmes fotelban fogyasztható el a rendelt ital vagy fagyikehely.
A két kávézóhelyiségen kívül az udvar is találkozóhelyként működik. A kerthelyiség mellett vetítésre, színjátszásra való hely is található. A vetítővászon praktikusan a Csonkatorony hátfala.

Hírforrás: KIT-összeállítás
2021. július 30.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=10%_kedvezmenyt_kap_az_aki_olvas_nagyszalontan
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról