Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


35%-kal szélesíti nyitva tartását a Méliusz-könyvtár

Jó hír a látogatóknak: tovább tartanak majd nyitva ezek az intézmények. A Méliusz hétfőn is várja az olvasókat.
Jelentősen hosszabb nyitvatartási idővel várja olvasóit a Méliusz Juhász Péter Könyvtár szeptember 3-tól. A Központi Könyvtár ezentúl hétfőn is nyitva tart, így a hét hat napján áll a látogatók rendelkezésére, míg a fiókkönyvtárak szombaton is elérhetőek lesznek.
A különböző könyvtárhasználói igényekhez igazodva a Központi Könyvtár és a fiókkönyvtárak átlagosan 35 százalékkal növelik nyitvatartási idejüket. Egyes fiókkönyvtárak több mint 50 százalékkal nagyobb óraszámban lesznek nyitva, a látogatók kétharmadát kiszolgáló Központi Könyvtár heti 12 órával többet szán az olvasókra, ahova ezentúl hétfőn is be lehet térni olvasni, kutatni vagy tanulni.
A könyvtárhasználók kényelmét szolgálja, hogy a Központi Könyvtár hétfőn déltől este 8 óráig tart nyitva, kedden a teljes könyvtárhálózat reggel 8 órától este 8 óráig, szombaton pedig minden könyvtár 8 órán keresztül látogatható - így még több idő jut a könyvekre. A fiókkönyvtárak nyitva tartása egységes. Az új nyitvatartás egész évben érvényben lesz, tehát a nyári időszakban sem változik.
A Központi Könyvtár hétfőn 12-20, kedden 8-20, szerdától péntekig 10-18, szombaton 8-16 óra között tart nyitva. A fiókkönyvtárak kedden 8-20, szerdától péntekig 10-18, szombaton 8-16 óra között várja a látogatókat, a Tócóskerti Iskolai és Gyermekkönyvtár pedig hétfőtől péntekig 7.45-től 17 óráig.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról