Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

75%-os látogatószám-növekedés a KSZK éjszakáján

Július 23-án négy híján 700 látogatót regisztrált a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtár a könyvtári éjszakán. Az érdeklődők délután hattól éjjel kettőig folyamatosan jöttek, láttak, és győztek. Nemcsak arra volt ugyanis lehetőségük, hogy megnézzék a 'Kódfejtők éjszakája' kiállítást, hanem egy ahhoz szorosan kapcsolódó 13+1 kérdésből álló tesztet is kitölthettek, amit örömmel tett meg több, mint 550 vendég. (Ez a tavalyinak 165%-a.) 72-en a vendégkönyvbe is beírták véleményüket a kiállításról. Így például, hogy jónéhányan már tavaly is jártak itt, és kedvező tapasztalataik alapján döntöttek úgy, hogy idén is eljönnek. Ebben a kiállításon és teszten kívül a kedves és barátságos fogadtatásnak is része volt. Olyan olvasó is akadt, aki bár az OSZK-nak rendszeres látogatója, de nem tudta, hogy a nyolcadik emeleti könyvtárat is bátran használhatja. Mostantól ő is gyakrabban tér majd be a Szakkönyvtárba. A sikerre való tekintettel -- valamint a látogatók kifejezett biztatására -- a Kódfejtő-kiállítás július 13-ig továbbra is megtekinthető. További részletek: link a Szakkönyvtár dobozban, a Faliújságon.

Hírforrás: Fazokas Eszter
2007. június 27.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=75%-os_latogatoszam-novekedes_a_kszk_ejszakajan
Régebbi hírforrás(ok): Fazokas Eszter
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról