Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A fontosságot is hirdetik - Családbarát Munkahely 2022 díjat kapott a Katona József Könyvtár is

A Kecskeméti és környéke lakosságának érdekében nyújtott eddigi szolgáltatásai és programjai, valamint jövőbeli, megvalósításra váró tervei elismeréseként a Kulturális és Innovációs Minisztérium Családbarát Munkahely 2022 díjjal tüntette ki a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárat.

A részletekről a könyvtár adott számot. A "Család-Munka-Közösség" című pályázatukban megfogalmazott céljaik megvalósítására 2 millió forint támogatást nyertek el, mely összeg biztosítja, hogy szolgáltatásaikkal és programjaikkal továbbra is magas minőségben tudják kiszolgálni a könyvtárba látogató családok és az intézmény dolgozóinak változó igényeit. A Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár eddig is szívén viselte a kisgyermekesek támogatását: 2007-ben Bababarát címet adományozott intézményünknek a Szoptatást Támogató Nemzeti Bizottság egy, a babák gondozására és szoptatásra alkalmas helyiség kialakításáért.

A most elnyert támogatásnak köszönhetően ezt a helyiséget megújult bútorzattal, korszerűbb berendezéssel, a könyvtárlátogatók számára jobban megközelíthető térbe költöztethetik. A pályázati forrásból gyermekmosdót alakítanak ki, valamint tovább gazdagítják az egészségudvar játékait. A könyvtár rendszeresen biztosít helyszínt olyan rendezvényeknek és konferenciáknak, melyek a család fontosságára hívják fel a szakma és a lakosság figyelmét.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról