Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Egy hónapja szól a Pacsirta Rádió -- élesen kritikus, de nem vagdalkozó

A régi, magyar gyártmányú, minőségi világvevő rádiókészülékre és a sosem hamis madárra asszociáló Pacsirta néven link indul internetes rádió február 1-jén több mint hetven volt rádiós és tévés műsorkészítő közreműködésével. Fodor János ötletgazda a HVG-nek elmondta, nem áll mögöttük semmilyen párt, intézmény vagy cég, az ingyen, szabadidejében dolgozó, független, szabadon gondolkodó csapat egyetlen szerkesztési alapelve, egyben újságírói kötelessége, hogy igazat mondjon. Az 'élesen kritikus, de nem vagdalkozó, higgadt' adás a választásokig napi 24 órában, 12 órányi új tartalommal jelentkezik egy tönkrement kisrádió kölcsönstúdiójából, az internetes és egyéb kisebb költségeket saját zsebből és baráti hozzájárulásból fizetik, a munkatársak zöme a közmédiumokból életkoruk miatt vagy politikai okokból eltávolítottakból, illetve önként távozottakból verbuválódott.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról