Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Infobróker-jövő; piaci kihívások és EU

A Magyar Információbrókerek Egyesülete és a Benedict School a fenti címmel szakmai napot szervez 2003. május 28-án. A program:
10.45-11.30 - Az európai uniós joganyag elérhetősége magyar nyelven (előadó: Somssich Réka, osztályvezető, Igazságügyi Minisztérium)
11.30-12.15 - A hazai tartalomipar fejlődési irányai és piaci kilátásai (előadó: Dr. Mlinarics József, elnök, Magyar Tartalomipari Szövetség)
12.15-13.00 - Integráció és információ; információforrások az EU-ról (előadó: Koreny Ágnes, információs referens, Az Európai Bizottság Magyarországi Delegációja, Budapest)
13.00-14.00 - Büfé, szünet
14.00-14.45 - Kormányzati tartalomszolgáltatás (előadó: Szakmáry Ákos, főtanácsadó, Miniszterelnöki Hivatal)
14.45-15.15 - Magyar vállalatok információs igényei - infobróker-lehetőségek (előadó: Bíró Szabolcs, Berzsenyi Dániel Főiskola)
15.15-15.25 - Zárszó
A szakmai nap részvételi díja 8.000, a MIBE tagjainak és közalkalmazott könyvtárosoknak 3.000 forint. További információ: link tel.:1 413-2877 (Hrivnák Andrea)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról