Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Információs / informatikai kapcsolatépítő műhely -- a MeetOFF robbantja a szakmai határokat

Habók Lilla (információtudományis PhD-hallgató, ELTE): -- Informatikai és könyvtári témájú tudományos rendezvényünket minden hónapban megszervezzük 2010. október óta. A stábban elsősorban ELTE Bölcsészettudományi (informatikus könyvtáros) és Informatikai Karos hallgatók szerepelnek, akik önkéntesen dolgoznak a rendezvényen. Célunk elsősorban, hogy az informatikát felhasználói szinten alkalmazók megismerjék az új lehetőségeket, el tudják mondani véleményüket, és közelebbről megismerjék a fejlesztőket. Illetve a programok írói is feltérképezhessék a valós igényeket.
Az 5-10 perces előadások után a nézők rögtön feltehetik kérdéseiket. Általában 5-7 előadó jut egy estére, így a program 20 perces szünet beiktatásával kb. 2 órán át tart. Azonban a konferencia-rész után a közönség maradhat -- a hely, a Gold Biliárd támogatásának köszönhetően -- ingyen biliárdozni, beszélgetni. A rendezvénynek nagyon fontos eleme a közösségépítés és kapcsolatteremtés. A meetupok mellett más csapatépítő programokat is szeretnénk szervezni a jövőben, mint pl. túrázás, paintballozás.
-- Az eddigi témák voltak: -- Közösségi oldalak, Helyfüggő szolgáltatások, Ergonómia. Következő rendezvény: Blogolni jó, mindig, minden körülmények között (jan. 20.). Az illusztris neveket felvonultató és izgalmas (rész)témákat bemutató rendezvények előadásai visszahallgathatók a MeetOFF honlapján, és összefoglaló is olvasható róluk.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.


interaktiv oktatástechnika portál logo

Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról