Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Kísérletezik az EX LIBRIS Könyvtár - rendezvényekkel sakkoznak a nyitvatartás érdekében

Az EX LIBRIS Könyvtár link különleges helyet foglal el a magyar könyvtári rendszerben, igazán nem is tudom magunkat pontosan besorolni.
- Nyilvános könyvtári szolgáltatást nyújtunk Bp. 6. Vörösmarty utca 69-71. helyen, továbbá a Bajza utca 18 szám alatt, ahol kezeljük a Magyar Írószövetség Könyvtárát is.
- Könyvellátási szerződésünk van a Milton Friedman Egyetemmel, ahol időnként tanszéki ellátást, illetve az egyetem munkatársai számára szépirodalmi szolgáltatást nyújtunk.
- A Magyar Telekom Nyrt. népligeti székházában szépirodalmi könyvtári szolgáltatást nyújtunk.

A nyilvános könyvtárban a megemelkedett rezsi kifizetésében az lesz segítségünkre, hogy a különböző csoportok, irodalmi körök alapítványi támogatással fogják honorálni azt, hogy a könyvtárban tarthatják rendszeres találkozóikat, programjaikat. A felmérések azt mutatják, hogy a délelőtti nyitvatartásra kisebb mértékben van szükség, mint régebben. A szombati nyitvatartást most teszteljük azzal, hogy programokat is tartunk, ami igényt támaszthat a hétvégi jelenlétre. Ha ennek nem lesz számottevő eredménye, akkor átalakítjuk a nyitvatartást december hónaptól.
Mi így próbálunk túlélni. (Oroszi Evelin)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról