Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Kiterjesztett nyitva tartás - koppánhágai fiókkönyvtárban

A kiterjesztett nyitvatartásra Dániában láttam jó példát április végén - írja Fejes Csilla olvasónk, a ... anyagunkra reagálva. - Magán úton voltam, de hogy ne tévedtem volna be az Östebro könyvtárba Koppenhágába, ahol 9-17.00-ig van könyvtáros, de 22.00-ig tart nyitva.
Mivel est voltam ott, így nem tudtam senkivel beszélni, de volt ott anyuka két gyerekkel, hajléktalan nő a radiátornál gubbasztva, több internetező
Érdekes látni, hogy az automatizáció milyen szociális funkciók ellátását is segíti, pl. a fotocellás ajtó és a biztonsági rendszer nem enged kivinni a nem kölcsönzött dokumentumot, automata könyvkölcsönző gép stb. A hogy a zárórát hogyan oldják meg - számomra rejtély maradt. Talán bemegy egy önkéntes és kizavarja őket?

Régebbi hírforrás(ok): Önkiszolgáló könyvtári tapasztalatok -- a kölcsönzés az önkiszolgáló órákban 3-4-szer nagyobb link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.


interaktiv oktatástechnika portál logo

Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 20.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
3200 fő

Olvasói létszám:
kb. 3500 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról