Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Könyvtár adta ki az évfordulós győri képeskönyvet - több mint ezer fotóval

A "Győr 750" évforduló keretében új kiadvánnyal gazdagodott a város történetét és történelmét bemutató kötetek sora. A Győri képeskönyv című színes albumot pénteken sajtótájékoztatón mutatták be a győri városházán.
A kiadványt - amely a győri könyvtár link gondozásában jelent meg - dr. Horváth Sándor Domonkos ismertette. Az igazgató elmondta, hogy a több mint ezer fotót tartalmazó kötet négyévnyi munka eredménye.
- A képeskönyv alkotói, Orbánné dr. Horváth Márta és Galambos Krisztina a tartalomért, míg Szabó Béla fotóművész a képekért érdemelnek elismerést - mondta az igazgató. - A 426 oldalas kiadvány egyik részében látványos győri sétára invitáljuk a lapozgatót, míg a másikban történelmi emlékeink tábláit mutatjuk be. A bemutatón a könyvtár igazgatója megköszönte a helyi önkormányzatnak az album létrejöttét támogató hathatós segítséget.
Dr. Dézsi Csaba András polgármester elmondta, hogy az igényes kiadvány egy olyan teljes anyag, amely képet rajzol Győr történetéről és történelméről. Méltatta az alkotók munkáját, és olyan értéknek tartja a könyvet, amely a felnövekvő generációknak is hasznára válik.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról