Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Már másodszorra tűnt el a könyvtári wc-kefe - nem terveznek intézkedést

Korábban már szóltunk a hollandiai Keizerslanden könyvtárából (Deventer városi könyvtár külterületi fiókkönyvtára). Beszámoltunk arról, hogy sarkában büfé található, hogy könyvajánló plakátok vannak benne, a shop-koncepció szerint rendezik az állományt, az Overijselse Bibliotheekdienst könyvtárellátó vállalat szolgáltat benne - az állománytól az installáción és berendezéseken keresztül a könyvtári személyzetig. A helyi önkormányzat információs pontja, ahol annak személyzete egyeztetett időpontokban fogadóórát tart.
Most más téma kapcsán került a helyi híradásba. A személyzet a napokban vette észre, hogy néhány hónapon belül már a második wc-kefe tűnik el a könyvtárból. A híradásban képet közölnek az azóta pótolt eszközről. A könyvtár kezelője ezen túl meglepetését fejezi ki. Intézkedést nem terveznek. (ref.: MG)

Régebbi hírforrás(ok): A hideg miatt tűnnek el a könyvek - kamera, vagy szociális felelősség kell? link Hogyan együnk és igyunk a könyvtárban? (képekkel) link Önkormányzati iroda a könyvtárba! (képekkel) link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.


interaktiv oktatástechnika portál logo

Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 20.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
3200 fő

Olvasói létszám:
kb. 3500 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról