Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Marketing-ötlet 13. - A használó nem olvas, hanem szkennel a weben - ne rohanjuk le infókkal

Folytatva link a webes megjelenés használói szempontjainak taglalását...
Az internet és az információdömping világában hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a látogatóink nemcsak a mi cégünk/szolgáltatásunk/termékünk iránt érdeklődnek. Egy témában több konkurens cég weboldalát is átböngészhetik percek alatt az érdeklődők. De mégis hogyan lehet így érdemi információt kapni?
Ha a második legfontosabb aranyszabályt a tudatunkba véssük, nem is fogunk annyira meglepődni a jelenségen: a felhasználók nagy része nem olvas, hanem szkenneli a szöveget. Folyószövegeket csak akkor olvas el a látogató, ha megbizonyosodott róla, hogy a tartalom releváns számára. Gyorsan elvesztik az érdeklődést, ha hosszú szöveges tartalommal találkoznak, melynek befogadására még nem állnak készen.
A tartalmakat tervezzük könnyen szkennelhetővé és emészthetővé kontrasztos belső címek és rövid, tartalmas szövegdobozok használatával. Kerüljük a mellébeszélést a honlapon, ne bizonygassuk hosszasan, hogy a területünkön a mi cégünk a legjobb, hanem mutassuk be!

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról