Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Marketing-ötlet 17. - Kreatív társadalmi kommunikáció az ingerküszöb átlépésével

Rendszeresen tapasztaljuk, hogy nem létező dolgokból, vagy eleve fals helyzetértékesre építve is lehet milliárdok segítségével hangulatot kelteni (vö.: link vagy link ). Ráadásul hatékonyan, ha nem is erkölcsösen. Ezért a módszer pozitív célok érdekében nem használható. Keresgéljünk tehát a vállalható eljárások között.
1. Izgalmas módon hívta fel a figyelmet a hírek és az igazság fontosságára, valamint a tavalyi év legfontosabb eseményeire a legnagyobb példányszámú finn napilap, a Helsingin Sanomat decemberi kampánya. A kampány során az év legfontosabb "csúnya" híreit - háború, klímaváltozás, az óceánok műanyagszennyezése, szexuális zaklatás és technológiai manipuláció - ábrázolták ötféle különböző mintával egy-egy kötött pulóveren. Ld.: link
2. Fel lehet kelteni a képzőművészet iránt közömbös fiatalok érdeklődését is? - Más lehet a híres festmények jelentése, mint azt gondolták: az új megközelítés érdekesebb - legalábbis a fiatalabb nemzedék számára. Az idősebbek számára azonban akár megütközést is kelthet (immáron sokadszor a történelemben): link

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról