Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Mostantól korlátlan videofilm-streaming két szolgáltató a készletéből, a helyi közkönyvtár olvasójegével

- értesíti használóit most, a tél közepén Wellington Közkönyvtára link , Új-Zélandon. A könyvtár nagyon egyszerű nyelvezettel, kérdés-felelek formában értesíti használóit, hogy két streaming platform - a Kanopy és a Beamafilm - már elérhetők számukra. A tartalmi kínálat: hazai és külföldi filmek, fesztiválok kedvencei, díjnyertes dokumentumfilmek, a klasszikus mozi és a gyerekfilmek hatalmas választékban. A szolgáltatás lényegében megegyezik a múlt heti lapszámban bemutatott német Filmfriend-ével (vö.: link )
A hozzáférés a könyvtár weboldalán keresztül, ingyenes regisztrációval lehetséges. A Kanopy több mint 30.000 filmet kínál, és térítésmentesen habi 6 filmjét lehet megnézni. De pl. a gyerekfilmek és a speciális kínálat filmjeinél nincs korlát. A rendszer lényegben minden technikai platformot támogat. A Beamafilm 500-as kínálata az ausztrál filmtermésre összpontosít. Elérés: az Kanopyéhoz hasonlóan.
Ja, hogy még nem vagy tag?! Itt szerethetsz könyvtártagságot: link :-) (ref.: MG)

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról