Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Nem mehetett be az Eötvös Károly könyvtárba a kisfiú - kihozták neki a könyvet

Egy helyi közösségimédia-csoportban egy anyuka osztotta meg megható történetét. - A mai világ káoszában, felemelő dolog történt. Kártyám intézése folyamatban. Kisfiammal rendszeresen járunk a megyei könyvtárba link , de jelen körülmények között, nem mehettünk be. Kisfiam erről tudott, de mindezt átélve, könnybe lábadt szemmel kérte az ott dolgozókat, hogy hadd mehessen fel. Persze, ezt sem lehetett. Az ott dolgozók azonnal intézkedtek, hívták a gyerekrészen dolgozót, csak annyi volt a kérdés, hogy hány éves a fiam. Vagy 8 könyvet lehozott neki a fent dolgozó hölgy. Szavakkal nem lehet leírni, mennyire hálás vagyok a hozzáállásukért, szívből köszönöm, hogy segítettek ebben a helyzetben, egy olvasni imádó kisfiút boldoggá tettek! Nagyon köszönöm - áll a posztban.
Fürstner Brigitta fia, Gombár Máté még csupán 8 éves, de már három éve az Eötvös Károly Megyei Könyvtár olvasója. Anyukája a kérdésünkre elmondta, Máté jelenleg a Minecraft iránt rajong, ezekről szeret olvasni. Édesanyja esténként Vadadi Adrienn szórakoztatva tanító mesekönyveit olvassa fel neki, amiből épülhet és fejlődhet a jelleme, és a kis Máté ezeket is nagyon szereti.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról