Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Rengeteg remek ötlet, amellyel 'felfrissítenék a város megfakult imázsát' -- a könyvtárakét is lehet?

Tisza cipő pécsi mintákkal? Dzsámis stencil más magyar városokban? Pécsi kocsmák országos hálózata cirfandlival és a városra utaló belső dizájnnal? Fesztiválszervező játék a neten? Néhány ízelítő három pécsi egyetemista -- Berke Sabine, Kocsis Eszter Tilda és Tóbi István -- ötletparádéjából, amit egy komplett pécsi városmarketing koncepcióba csomagoltak.
Volt ugye egy remek városmarketing-verseny a miskolci Marketingintézet és a Váti koprodukciójában (amelyről már leírtam korábban, hogy mennyi jó ötletet halmoztak fel a résztvevők) és megígértem, hogy a legjobb pályaműveket egyesével is bemutatom.
A jászberényi ökováros koncepció alaposan megosztotta az olvasókat, pedig nekem nagyon tetszett az ötlet, amit röviden a 'jász vagyok, tehát zöld vagyok' mondatba lehetne zsúfolni. (Mindenesetre az azért őket igazolja, hogy az elmúlt hetekben közös munkát kezdtek az önkormányzattal.)
-- Lehet-e szakmai identitásválság közepedte megújítani a könyvtárak imázsát? Vagy éppen ilyenkor a legaktuálisabb? És egy új arculat a fontolva haladó (könyvtár = olvasás, kultúra temploma stb.), a jópofiskodó (nekünk bejössz, ha a könyvtárba bejössz), vagy valami egészen új, felhívás lehet? Képesek vagyunk-e a megújulásra? (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról