Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Siklós - hiányzik a szakképzett könyvtáros, minőség irányba indulnak

Vincze Bernadett (Siklósi Térségi Könyvtár és Ismeretközpont link ) vezetői beszámolójában kitért arra, hogy az elmúlt években nagy teher volt az összes városi rendezvény szervezése, melyet a művelődési ház mint telephely koordinált, de időben és energiában a könyvtártól is követelt áldozatokat. Szakképzett munkaerő híján, nagy fluktuáció mellett, állandó újrakezdésekkel bajlódva kevés idő maradt a háttérmunkára és a dokumentációra. Az intézményvezető azonban úgy véli, a könyvtár most végre elindulhat a minőségbiztosítás útján. Több programot, író-olvasó találkozót szerveznének, irodalmi esteket, valamint igény szerint nyelvórákat és számítógépes képzést indítanának. Mindemellett az emeleti részt a továbbiakban is kiállítótérként (is) szeretnék kihasználni. Amennyiben a beadott pályázatuk támogatást kapna, akkor az emeleti számítógépes részleget a kihasználatlanság miatt kettéosztanák és a nagyobb helyiségből egyéni fejlesztőirodát alakítanának ki. Szintén pályázati forrást igényelne, hogy terveiket megvalósítva a Vida Dezső siklósi festőművész életét és munkásságát bemutató emlékalbumot kiadhassák.
Vincze Bernadett még a honlap régóta esedékes megújítására is kitért, ezen már dolgoznak a megbízottak, így remélhetőleg hamarosan az online felület is megújulhat.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.


interaktiv oktatástechnika portál logo

Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról