Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

100Ft-os SMS a MEK javára

Elkészítettünk egy 'támogatás' oldalt link , amely a MEK címlapján lévő menüsorból kattintható. Az oldalon különböző pénzügyi lehetőségeket ajánlunk, amelyekkel a MEK fejlesztéseit, gyarapodását lehet támogatni. A költségvetési helyzet szigorodásával, a pályázati lehetőségek szűkülésével igyekszünk felhasználóink segítségét kérni, felhasználni szolgáltatásaink fenntartásához, bővítéséhez. Újdonságként próbálunk ki egy emelt díjas SMS szolgáltatást, amelynek segítségével pár 100 Ft-ot lehet elküldeni nekünk egy sima SMS segítségével. Felhasználóink támogatását előre is köszönjük! Moldován István a KIT-nek: Az állami pénzeink nekünk is nagyon csökkennek, pályázatok alig-alig, keressük az alternatív pénzforrásokat. A támogatás oldalt rég terveztük. Célunk, hogy nagyszámú online felhasználóinktól igyekszünk minimális támogatást kérni ingyenes, közhasznú szolgáltatásunkra. Ehhez a Voxinfo cég (link minimal payment szolgáltatását vesszük igénybe. Az eredménye még kétséges, még fel kell hívnunk rá jól a figyelmet. Próbálkozásunk érdekes lehet a könyvtári világ számára is, ezért is gondoltam, hogy a konkrét esetünkön túli információs értéke lehet.

Hírforrás:
2006. szeptember 20.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=100ft-os_sms_a_mek_javara
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról