Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

2000 beiratkozott a komlói könyvtárban

Helytörténeti érdekességek a római és a török korból, a szénbányászat emlékei, az élővilág különlegességei a dínóktól napjainkig - efféle érdekességeket tartalmaz a muzeális gyűjtemény, amely interaktív módon kapcsolódik a komlói könyvtárhoz link . Aki pedig az egészet összefogja: Steinerbrunner Győzőné Nagy Ibolya igazgatónő.
- A könyvtárban mennyien fordulnak meg évente?
- Minden évben csaknem kétezer beiratkozott tagunk van [Komló - 25 ezer lakos - a szerk.], akik több mint százezer kötetből válogathatnak. Februárra megújul a gyermekrészlegünk, melyhez "Dinóbirodalom" játszóház tartozik, ahol élménypedagógiai foglalkozások várják a gyerekeket.
- Mit olvas a könyvtárigazgató?
- Rajongok a fantasy könyvekért. Emellett a férjemmel gyakran járunk színházba, kiállításokra és talán a mesevilág iránti vonzódás miatt, de mindig kedveltem a várakat, kastélyokat. Hosszabb hétvégeken sokszor nekiindulunk az országnak, sőt a határon túlra is. Legutóbb szeptemberben Németországban jártunk és II. Lajos kastélyait néztük meg.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról