Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

870 millió tartalomfejlesztésre

74 pályázó összesen 870 millió forintot nyert az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM), valamint az oktatási tárca internetes tartalomfejlesztési pályázatán. Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter és Magyar Bálint oktatási miniszter kihirdette az IHM és az OM "Az információs társadalom megvalósulását elősegítő innovatív technológiai megoldások kialakítására" kiírt pályázat eredményeit.Az IHM Információs Társadalom Stratégia Helyettes Államtitkársága és az OM Kutatás-fejlesztési Helyettes Államtitkársága a kutatás-fejlesztési pályázatot 2002 novemberében írta ki, melynek célja az információs társadalom megvalósulását elősegítő innovatív közösségi környezetek kialakításának támogatása volt. A kiírásra összesen 352 db projektjavaslat érkezett 5,7 milliárd forint értékben. A legtöbb pályamű cégektől, vállalkozásoktól érkezett, de nagy számban képviseltették magukat a felsőoktatási intézmények, valamint a különböző alapítványok is. Az óriási érdeklődésre és a pályaművek magas színvonalára való tekintettel az IHM által biztosított eredeti 400 millió forintos keretösszeget 870 millió forintra emelte a minisztérium. Ennek eredményeként végül 74 pályamű kaphatott támogatást. A nyertesek listája az Informatikai és Hírközlési Minisztérium honlapján - link - 2003. február 22-től elérhető.

Hírforrás: Origo, 2003. 02. 21., link
2003. február 26.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=870_millio_tartalomfejlesztesre
Régebbi hírforrás(ok): Origo, 2003. 02. 21., link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról