Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


A bejelentés: márc. 19. : IFLA Globális vízió - közös gondolkodás?

Mentsd el a dátumot! - biztat az IFLA febr. 13-án kiküldött emailje, sőt, még egy erre a célra készített videóval link is szítja a várakozást. Mint írják: a világon az első globális könyvtárosi eszmecsere eredményét - Global Vision Report - fogják bejelenteni 2018. márc. 19-én a barcelonai IFLA elnöki gyűlésen. "Soha nem volt ilyen sok könyvtáros, minden kontinens és szinte a világ összes országa képviseltette magát. Az összegyűlt átütő ötletek segítenek egymást összekötni és egyesíteni.
Könyvtárvezetők, kiváló szakértők, fiatal szakemberek és több generációból való könyvtárosok véleménye szerint egyedülálló és rendkívül nagy hatású dokumentum született, amely alakítja a könyvtári terület jövőjét.?
Úgy tűnik, hogy az IFLA nagyon hangsúlyosan a közösségi minél szélesebb körű gondolkodás mellett tette le a voksát. Felmerül a kérdés: a magyar könyvtárosok milyen széles köre járulhatott hozzá a széles körű munkához?
A KIT korábbi hírei a témában:
- IFLA-trendek, 2017 - hallottál már a globális könyvtári vízió építéséről? link
IFLA-trendek, 2016 - könyvtárosok, tanuljatok nap mint nap link

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.




Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról