Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A boszorkányságnak el kell tűnnie Jézus Krisztus nevében - szólt a híveihez a lelkész

Egy tennessee-i lelkész, Greg Locke a Facebookon élőben közvetítette, ahogyan hívei könyveket égetnek el. Olyan címek kerültek a lángoló máglyára, mint a Harry Potter- és az Alkonyat-sorozatok darabjai, de szellemidézéshez használt Ouija táblákat és más hasonló holmikat is elégettek Jézus Krisztusra hivatkozva - adta hírül a CNN.
Locke a járvány alatt már többször felhívta magára a figyelmet, például maszkellenes szónoklataival, de 2021 szeptemberében a Twitter is felfüggesztette a fiókját, amiért hamis információkat terjesztett a koronavírussal kapcsolatban. Ezúttal az ?elátkozott? tárgyaik elégetésére szólította fel a híveit.
"Hozzátok el az összes Harry Potter-es cuccotokat! Minden Alkonyat-könyveteket és filmeteket. Ezek tele vannak varázsigékkel, démonokkal, alakváltással és okkultizmussal. Hozzatok tarotkártyákat, Ouija-táblákat, gyógyító kristályokat, idióta szobrokat, varázsigés könyveket, és minden mást, aminek köze van az okkultizmushoz. Ezeknek menniük kell. A boszorkányságnak el kell tűnnie Jézus Krisztus nevében" ? szólt a híveihez a lelkész.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról