Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A dunaújvárosiak a használóknak számolnak be -- példás publicitás

A 2014-es évben 6,7 millió forintot költhetünk dokumentumok vásárlására. A könyvtár állománya 3725 dokumentummal gyarapodott, ebből 787 dokumentumot ajándékba kaptunk; a Márai-programon keresztül, az Nemzeti Kulturális Alaptól és nem utolsósorban olvasóinktól, akiknek ezúton is köszönjük támogatást! A tavalyi évben 1 millió forintért rendeltünk újságot, folyóiratot, összesen 157-féle napi-, hetilap és folyóirat járt, jár a könyvtárba -- olvasható a link oldalon található összegzésben.
2014-ben összesen 5787 beiratkozott olvasónk volt, ebből 3860 olvasó a felnőtt- 1449 a gyermekkönyvtár tagja, 352 fő pedig a Béke fiókkönyvtáré. A könyvtár használói 95025 alkalommal keresték fel a könyvtárat, közülük 44239-szer virtuálisan, azaz a honlapon keresztül látogattak el József Attila Könyvtárba. A tavalyi év leglátványosabb eseménye az immár mobil-eszközökre (okos telefonra, tabletre) optimalizált, megújult honlap, amellyel november 5-én találkozhattak először látogatók. A bibliotéka megújult világhálós oldala a könyvtár fennállásának 40. évfordulóján mutatkozott be az olvasóközönségnek.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról