Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A Facebookon mostantól csoportokat nyithatnak a vállalatok

A Facebook lehetővé tette a nagy kiadóvállalatok Facebook-oldalai számára, hogy kisebb csoportokat hozzanak létre az oldalon belül, amivel a szűkebb érdeklődésű közönséget is bevonzhatnák - írja az Adweek.
A Facebook zárt körben, néhány piacon már pár hónapja teszteli az új feature-t, most nyilvánossá tették és kiterjesztették az egész világra. A kiadók eddig csak az adminisztrátorok saját profilján keresztül hozhattak létre hivatalos csoportokat (group), mostantól ezt közvetlenül is megtehetik. Ez egyébként a közösségimédia-menedzsereknek is jó hír, akik nyilvánvalóan szeretnék különválasztani a magánéletüket a munkájuktól.
"Képzeljük el, hogy van egy termékhez kapcsolódó támogatói csoport, amiben rengeteg kérdés hangzik el, és lassan oldódnak meg a folyamatok. Ahelyett, hogy a vállalat emberei válaszolnak a kérdésre, a felhasználók egymás között megbeszélhetik a felmerülő problémákat" - mondta a Facebook egyik termékmenedzsere, Linda Xiong. Xiong ezen kívül még egy példát említ: olyan csoportot létrehozni, ami segíthet a tagoknak eldönteni, hogy szükségük van-e egy adott termékre vagy szolgáltatásra.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.


interaktiv oktatástechnika portál logo

Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról