Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A Gödöllői Városi Könyvtár honlapján lehet beiratkozni

Mint honlapjukon link írják:
"Olvasóink számára szeretnénk gyorsabb és egyszerűbb beiratkozási lehetőséget biztosítani, ezért létrehoztuk az online beiratkozási felületet 14 év felettieknek és alattiaknak.
Olvasójegyét az első összekészített könyvcsomaggal kapja meg."

Istók Anna a könyvtár nevében a KIT-nek elmondta: - Első alkalommal, mikor az olvasó bejön az összekészített csomagért, akkor ír alá, és fizeti ki a tagsági díjat. Az előzetesen bekért adatokat ekkor töröljük a táblázatból. Ha mégsem jön beiratkozni, egy hét után megsemmisítjük a beküldött adatokat. Most próbálunk minél rugalmasabbak lenni ebben a helyzetben, hogy ne maradjon senki könyv nélkül. A könyvtárhasználati szabályzatunkat is ennek megfelelően módosítjuk. A szolgáltatás meghirdetése óta voltak már online beiratkozóink, az emberek ebben a helyzetben örülnek minden lehetőségnek. A felületünk egyébként nem a veszélyhelyzet miatt készült, hanem azért, mert már régóta szerettük volna lerövidíteni a beiratkozási folyamatot, de épp kapóra jött a jelenlegi korlátozások miatt. (összeáll.: MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról