Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A hangulat - szakmai nap eredményességének kelléke

- Oldottabb hangulatban könnyebb az ismeretek befogadása - legyen az bármilyen téma. Van lehetőség visszakérdezésre, a dolgok több oldalú bemutatására, láttatására. Esélyes, hogy egy beszámoló szerint ilyen történt a minap Pakson. (MG)
"Ma Pakson jártam a városi könyvtárban egy nagyon jó hangulatú szakmai napon. A fő tematika a képregények a könyvtárban volt. Lampert Marianna a biblioterapeuta szemével vizsgálta a képregényeket, Kocsis-Szombathelyi Adrienn egy gyakorlati bemutató keretén belül ismertette az Én könyvtáramos jó gyakorlatát a Jánossomorjai könyvtárban. Jómagam pedig a Somogyi-könyvtár képregény-fesztiváljairól beszéltem. Nagyon jó hangulatú, kötetlen beszélgetésekkel tarkított nap volt, ami remélem mindenki számára hasznos volt. köszönöm a meghívást, Pumerscheinné Bedekovity Zóra!"
De minek is köszönhető a kétszer is említett hangulat? Feltehetően több dolog egybeesésének:
- a téma
- a szervezők kötetlenebb hozzáállása
- viszonylag kis létszám (20-25 fő) olyanokból, akik jórészt ismerik egymást;
így valóban kialakulhatott egy szakmai párbeszéd. Érdemes eltűnődni, hogy a nagy létszámú, mérsékelt hatású rendezvények helyett hogyan lehet több hasonló, kislétszámú szakmai napot tartani, hogy érdemi kérdéseket is meg lehessen vitatni.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról