Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A képzési lehetőségek hiánya frusztrálja az alkalmazottakat

Egy brit tanulmány szerint a vállalatok dolgozóit nagyban frusztrálja, ha munkaadójuk nem kínál számukra megfelelő képzési-, és tréninglehetőségeket. Az Opinion Matters piackutató cég 25-től 34 évig terjedő korcsoportban végzett felmérése szerint a megkérdezettek 100 százaléka fontosnak találja a tréninget és azt vallja, hogy elősegíti a karrierépítést. A felmérést összeállító szakemberek szerint napjaink fiatal álláskeresői tisztában vannak azzal, hogy milyen erőfeszítést kell tenniük, hogy munkát kapjanak. A megkérdezettek 42 százaléka hajlandó heti 2-5 órát befektetni a szabadidejéből önképzésbe, míg 8 százalék tesz érte hetente -- több mint négy órán keresztül -- hogy olyasmivel foglalkozzon, amely közelebb viszi kitűzött céljai, álmai megvalósításához. Szintén a válaszadók száz százaléka gondolta úgy, hogy fontosabb alaposan kitanulni egy szakmát, mint beragadni a 9-től 5-ig tartó 'verklibe'. - F: jan. 19.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról