Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A Kisfaludy-könyvtár Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár néven kölcsönöz könyveket jövőre

A győri közgyűlésen határozat született arról, hogy megyei könyvtárat és múzeumot Győr városa tartja fenn 2013-tól. A város közel 100 álláshelyet vesz át.
A novemberi győri közgyűlésen döntés született arról is, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Múzeumok Igazgatóság és a Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár fenntartását a jövő évtől Győr városa veszi át.
A Kisfaludy Károly Megyei Könyvtárat Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér elnevezéssel, míg a Győr-Moson-Sopron Megyei Múzeumok Igazgatóságát Xántus János Megyei Hatókörű Városi Múzeum néven működteti tovább az önkormányzat. [A névadóról: link
A nagy többséggel elfogadott előterjesztésből kiderül, hogy a megyei múzeumban 40, 25 fő, a megyei könyvtárban 56,25 fő nyolc órára számított, engedélyezett közalkalmazotti álláshely, összesen 96,50 fő álláshely átvételére kerül sor.
A megyei könyvtár igazgatójának, dr. Horváth Józsefnek, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Múzeumok Igazgatóságának vezetőjének, Perger Gyulának vezetői megbízását 2013. január 1. napi hatállyal visszavonja az önkormányzat.
A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér vezetői beosztásának betöltésére pályázatot hirdet a város, míg Xántus János Megyei Hatókörű Városi Múzeum első embere a Városi Múzeum jelenlegi vezetője, Grászli Bernadett lesz.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról