Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A könyvtár plakátja is lehetett volna

'Nem vagy egyedül -- Terhességem kilenc hónapjában az egyik leghasznosabb segítőtársam az internet volt. Számtalan hasznos információt innen tudtam meg, sőt, a fórumokon rendszeresen tapasztalatot cserélhettem kismamatársaimmal is. Ha kérdéseid vannak a babával kapcsolatban, Neked is ajánlom a világhálót. Legyen a Te segítőtársad is -- például a link oldalon! ... T-Online' -- olvasom a plakát szövegét a kecskeméti kórház gyerekrendelőjének folyosóján. Amit ennél is szívesebben olvastam volna: 'Nem vagy egyedül -- Terhességem kilenc hónapjában az egyik leghasznosabb segítőtársam a könyvtáros volt. Számtalan hasznos információt tudtam meg tőle, sőt, a kismama-gyűjtemény polcainál rendszeresen tapasztalatot cserélhettem kismamatársaimmal is. Ha kérdéseid vannak a babával kapcsolatban, Neked is ajánlom a könyvtárat. Legyen a Te segítőtársad is -- például a link oldalon! ... A Közönyvtár' -- vagy ez a piac is elment már?

Régebbi hírforrás(ok): MG
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról