Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Hobbi, a mindennapi tájékoztató munkába építve

2011 óta dolgozom a Halisban. A mozgókönyvtárral kezdve az összes munkakörben eltöltöttem több-kevesebb időt (kölcsönző, feldolgozó, tájékoztató könyvtáros). Ismerem a könyvtár minden munkafolyamatát, tehát bármikor képes vagyok ott segíteni, ahol kell. A könyvtári munka ilyen felfogásával hatékonyan és gyorsan tudunk reagálni a felmerülő problémákra.
Tekintettel vagyunk arra, hogy ki milyen könyvtári munkában eredményesebb és erre a hasznos tulajdonságára építünk. Így az ember nem csak monoton dolgozik, de szereti is, amit csinál és képes lehet arra, hogy a hobbiját beleépítse a mindennapi munkájába. Ez a rugalmasság lehetőség az 'önmegvalósításra', így több olyan programom, elképzelésem (Élő Történelem Teaház link , Ezen a napon _, televíziós könyvajánlók link is megvalósult, ami a könyvtár számára hasznos és a szakmai fejlődésemet segíti. (Benke Dániel)

Hírforrás: Benke Dániel csoportvezető
2016. október 03.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=a_lehetosegek_feltetelek_adottak_elni_kell_veluk
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról