Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A Magyar Szociológiai Társaság közgyűlése

Helyszín: november 27-én a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (1088 Szabó Ervin tér 1.), november 28-án a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem (1093 Budapest, Fővám tér 8. 2001. terem)
Magyar Szociológiai Társaság közel 600 tagot számláló civil szakmai szervezet, amely feladatának tekinti a szociológia tudomány fejlődésének szolgálatát, a pályakezdők támogatását, a társadalom és a tudomány művelői közötti kapcsolat építését. A Társaság az évente esedékes közgyűléséhez kapcsolódóan tudományos konferenciákat szervez valamely aktuális témáról, idén az információs társadalom kérdéséről. A rendezvényen neves külföldi és magyar előadók mondják el gondolataikat az információs és kommunikációs technológia terjedésének mechanizmusairól, társadalmi fogadtatásáról, társadalmi hatásairól. Kerekasztal-beszélgetésre kerül sor a hazai kutató műhelyek vezetőivel, bemutatkoznak a téma fiatal kutatói, a nagy informatikai szolgáltató cégek és a felhasználók képviselői pedig vitafórum keretében cserélik ki gondolataikat. A konferencia nyilvános, tehát várunk minden érdeklődőt. A konferenciát a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem támogatja. A Közgyűlésre: regisztrációs díj felnőtteknek 2.000.-, hallgatóknak, nyugdíjasoknak 1.000.-Ft. Részletes program: link

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról