Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A MÉKK-nek nincs fantomműhelye!

A Kárpátalja c. hetilap (2007. október 19. száma) és a rá hivatkozó budapesti Magyar Hírlap gondosan előkészített össztüzet zúdított a MÉKK Lehoczky Tivadar Tudományos Műhelyére és Dupka Györgyre, a MÉKK elnökére, azzal vádolva meg, hogy fantomintézményt működtetnek, amely a nemzeti intézmények listájára került és ötmillió forintos támogatást kapott. Mi e körül az igazság? -- kérdeztük magát az érintettet, Dupka Györgyöt. -- A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben a Miniszterelnöki Hivatal nem kötött támogatási szerződést a MÉKK-kel a Lehoczky Tivadar Tudományos Műhely működtetéséről, és támogatást sem utalt ki számára. Jómagam is a sajtóból értesültem arról, hogy a kedvezményezettek listájára kerültünk, eddig semmilyen hivatalos levelet erről nem kaptunk. A jól megtervezett, összehangolt, koncepciós támadások ismeretében megértem a Miniszterelnöki Hivatal bölcs döntését, hogy a Magyar Értelmiségiek Kárpátaljai Közössége Lehoczky Tivadar Tudományos Műhely és Könyvtár által véglegesített program 'nem felelt meg a nemzeti intézményekkel szemben elvárt szigorú szakmai feltételeknek'. A személyem és a szervezet ellen indított rágalmazó sajtóhadjárat kitervelői és végrehajtói számára most a legnagyobb öröm a káröröm: 'Dögöljön meg a szomszéd tehene is'. - F: okt. 25.

Hírforrás: Kárpátinfo, link
2007. október 31.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=a_mekk-nek_nincs_fantommuhelye
Régebbi hírforrás(ok): Kárpátinfo, link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról