Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A Szlovén Könyvtáros Egyesület évi közgyulése Bledben

2002. október 14-e és 16-a között szervezik meg Bledben a Szlovén Könyvtáros Egyesület évi közgyűlését. A három napos rendezvény fő témája A KÖNYVTÁR ÉS A KÖZVÉLEMÉNY lesz. Néhány érdekes téma a konferenciáról: Médiák forradalma a könyvtárban. A könyvtárosok státusza, vagy tehetünk-e még valamit ezen a téren? A könyvtári szakkifejezések szótára nyomtatott és elektronikus formában. Tagsági és beiratkozási díjak - a közkönyvtárak mindenkinek egyaránt hozzáférhet?k? A könyvtár szerepe az idegenforgalomban. Wanted: An efficient and user friendly Library Catalog - Keressük: a leghatékonyabb és a legegyszerűbb könyvtári katalógust. Vendégelőadóként a bledi konferencián jelen lesz dr. Terry L. Weech is, előadásának címe: Libraries and the public - a view from America - A könyvtárak és a közvélemény - amerikai kitekintés. A 3 napos konferencia keretében több szekció ülést és bemutatót tartanak. Az elektronikus kézikönyvek és szervízszolgáltatások. Időszerű kérdések az iskolai könyvtárakban. A szlovén könyvtárak konzorciumba való tömörítése. A Szlovén Könyvtáros Egyesület idei találkozójára vendégeket várnak a szomszédos országokból, többek között Magyarországról is. (Papp József)

Régebbi hírforrás(ok): Papp József
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról