Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A vándorgyűlés és a szívkongresszus ajánlása

A bajai vándorgyűlésen is elkészültek a 'felküldjük a miniszternek' vagy a tiborci attitűdnek megfelelő, hatalmi távolságot fenntartó ajánlások. Hogy az eddigieknek mi lett a foganatja, vagy hogy milyen mentálhigiénés eredményt sikerült ezáltal a szakmának elérni? Senki sem mérte tudtommal, ezért inkább automatizmusnak tűnik, kötelező penzumnak a szekcióvezetők számára.
A műfajban rejtezik azonban olyan tömör, megjegyezhető, némi humorral fűszerezett felhívó jellegű közlemény is, mely résztvevőnek, szakmabelinek egyaránt szól, sőt akár életet is menthet. Néhány éve a berlini szívkongresszus résztvevői ekképp fogalmazták meg a rendezvény kvintesszenciáját: 'Minden nap vigye le a kutyáját sétáltatni. Ha nincs, akkor is!'
-- A 2010-es vándorgyűlési pontok a szerkesztés idején még nem olvashatók az MKE és a vándorgyűlés honlapján. Addig a 2004-es anyag böngészhető alább, tartalomelemzéssel.

Hírforrás: Mikulás Gábor
2010. július 19.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=a_vandorgyules_es_a_szivkongresszus_ajanlasa
Régebbi hírforrás(ok): KIT - Vándorgyűlési pontok -- nagyító alatt link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról