Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Adod-e arcodat és nevedet könyvtári munkádhoz?

Könyvtárügyben is előfordul az a szélsőséges eset, hogy a Katalisten emailcím alapján azonosítható, de aláírással nem szolgáló potentát ad közzé levelet. Máskor országos hatókörű intézet munkatársa szervezeti email mögé bújva aláírás nélküli levelet közöl. Vagy hogy könyvtárszakmai közlemény keltezés és aláírás nélkül jelenik meg. Mindezek a minőségirányítás(!) - vö.: egyértelmű felelősségi rendszer - önjelölt gurujától is akár. - "De köztetek ne így legyen..." - mondhatnánk. Mástól persze elégedetten könyveljük el a felelősségvállalást. (MG)
- Mondhatnánk, hogy "csak egy pék csak egy akciója", de olyannyira korunk szava, hogy helye van a tematikánkban. Különösen, hogy az egyik legelismertebb hazai kovászos pék tette közzé a felhívást, mégpedig jótékonysági sütés keretében.
Jelenleg három üzletét viszi Vajda József, avagy Józsi, a pék. A Lövőház utcai Szerelmes levélben is volt szerencsénk biogyümölcsök felhasználásával készült süteményeket enni, de a pék nemrég először csak annyit tett közzé, hogy ezentúl szeretnének még nagyobb figyelmet szentelni a gyermekek egészségére, és leszögezte, hogy nem használnak finomított alapanyagokat, köztük cukrot sem. Az irány így hangzik: "teljes kiőrlésű bioliszt, kevés vaj, méz, szatmári szilvalekvár, dió, mák."
Ma pedig ezt a felhívást tette közzé:
A kitételeknek megfelelő kistermelők jelentkezését várják a Pékműhelyben! Elérhetőségek itt!
"...KERESEK olyan magyar kistermelő(ke)t, aki vállalja arcával, nevével, hogy TELJESEN vegyszermentes alapanyagot tud hozni ehhez a süteményhez gyermekek számára!
Leírom, hogy mire van szükségem hozzá! ..."

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról