Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Ajándékrendezvények székelyudvarhelyieknek - pazar videókkal 2.

Korábbi hírünk folytatásaként link idézzük tovább Szőcs Endre igazgatót:
- Azt hiszem, ma már kijelenthetjük, hogy sok ember, család számára fontosabb és értékesebb a közös élmény, az együtt töltött idő, mint a tárgyi ajándék. Ezért is sokan ajándékoznak alkalmakra élményeket a siklóernyőzéstől a búvárkodásig. Miért ne lehetne akkor könyvtári élményt is vásárolni, ajándékozni? Talán ez volt az első gondolat. A második pedig az, hogy hiszem, amiért pénzt adunk - bármilyen keveset is - az nagyobb értékkel bír. Tehát ez által az ajándék nem csak jónak, kellemesnek vagy egyedinek számít, hanem értékesnek is!

Természetesen ehhez fel kellett építeni a kínálatot is, mely esetében ugyanúgy kijelenthetjük, hogy nem csak a tárgyakra (eszközökre) van szükség, hanem olyan kollégákra, akik ezt szívvel-lélekkel "üzemeltetni" tudják. Az elmúlt évek bebizonyították, hogy képesek vagyunk egyszerre kb. 60 személynek programot biztosítani az épületben, egyazon időpontban, anélkül, hogy azok zavarnák egymást. Programjaink időtartama 30-60-90 perc, befogadó képességük pedig 15-30 személy. Ezért jól tudunk "sakkozni" a csoportokkal/családokkal/egyénekkel. Ez egy igazi csapatmunkát feltételez, mely szerencsére rendelkezésünkre áll.

- Digitális planetárium link
- Szabadulószoba link
- Csodák terme, Fényírda link
- Quilling link
- Földrengés-szimulátor link

A mostani, karácsonyi kampányunkhoz szinte minden adott volt, csak a helyzethez kellett "idomítani". A bemutató film nyersanyagából már nem volt nehéz összeállítani az egyedi programot ismertető kisfilmeket (ez már helyben készült és nem stúdióban), melyet mindig egy általunk felkért személy gondolataival egészítettünk ki.
A reklámot teljes mértékben a Facebookon bonyolítottuk le, amit a helyi és a regionális média is "észrevett". Ez állt egy nagy központi hirdetésből, melynek értelmében a Facebook-hirdetés 24.000 személyhez juttatja el 12 nap alatt az információt 40 km-es körzetben. Ennek költsége mindössze 300 lej (22.000 forint), és tartalmazta valamennyi ajándékozható programunkat, valamint több kisebb bejegyzésből, melyek egyedileg mutatták be a foglalkozásokat. A hozzánk betérő ajándékozó utalványt kap és egy díszborítékot, melyet elhelyezhet a fa alatt.

Befektetéseink megtérültek már a zárás előtt 3 nappal. De (bár nem illik így kezdeni egy mondatot) nem ez volt a legfontosabb, hanem az, hogy - nagyon sokan megismerhették szolgáltatásainkat, - a sajtó felkapta és tovább "görgette", - akik betértek hozzánk, hálásak voltak, hogy az idén is igazi ajándékot adhatnak szeretteiknek - nyilatkozta a KIT-nek Szőcs Endre.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról