Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Akár 50 GB ingyen tárhely, teljes szinkronizálással

Címkék: alkalmazás, szoftver |

A Box remek online tárhely. Jó hír, hogy az üzleti előfizetők számára régóta elérhető, személyes használatra most megjelent szinkronizáló kliens Windowsra és OS X-re is ingyenesen tölthető a Box oldaláról, így a linuxosokon kívül mindenki telepítheti: link
A szolgáltatás használatához regisztráció szükséges, amellyel alapesetben 5 gigányi ingyenes tárhely jár. Akinek ennél többre van szüksége, de még nem regisztrált, annak érdemes elhalasztania a feliratkozást, a Box ugyanis rendszeresen meghirdet olyan akciókat, melyek ideje alatt 25, vagy akár 50 GB ingyenes tárhely jár az új belépőknek. Aki nem tudja kivárni a karácsonyig még valószínűleg felbukkanó promóciót, az havi 17 euró ellenében fizethet elő az 50 gigányi helyre.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról