Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Állati jó képeket várt a téglási könyvtár

Kihirdették az állatok világnapja alkalmából megtartott fotópályázat végeredményét.
"Állati jó képek!" címmel hirdetett nagy sikerű fotópályázatot az állatok világnapja alkalmából a Téglási Városi Könyvtár link - tájékoztatták portálunkat a könyvtár munkatársai, akik a hobbiállatot tartóktól házi kedvencük olyan, egy vagy akár több fényképét várták, amelyen a gazdik a legeredetibb, legviccesebb, legkedvesebb pillanatokat kapták lencsevégre.
Az elektronikus úton beérkező fotók zsűrizésére a könyvtár a Richter Flórián Cirkusz társulatát, a debreceni állatkert munkatársait, egy téglási állateledelboltot, valamint Szabó Csabát, Téglás város polgármesterét kérte fel.
A zsűrizésben résztvevők a több, mint nyolcvan alkotás gondos áttekintése és az általuk legjobbnak ítéltek kiválasztása mellett értékes díjak felajánlásával segítették az ember és állat szoros kapcsolatára, az állattartók felelősségére figyelmünket felhívó akciót.
Az alkotásokat az érdeklődők a könyvtár nyitvatartási rendjében, október 22-ig tekinthetik meg.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról