Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Állítólag német óvodában meleg témával foglalkozó könyvet adnak gyerekek kezébe

"Megmondom őszintén, engem nem érdekel, hogy a németek hogyan nevelik a gyerekeiket. Ismerem a tananyagot, a mesekönyveket, amiket egészen kiskorukban adnak az óvodások kezébe, a herceg nem a királykisasszonyt menti meg, hanem a királyfit, és boldogan összeházasodnak. Én ezt nem akarom" - mondta a miniszterelnök.
Tehát tulajdonképpen a külföldi dolgok Magyarországra kerülését akarjuk megakadályozni, de még ezzel is van egy kis probléma: Orbán azt állítja, ismeri a német tananyagot, miközben nyilvánvalóan nem ismeri. Ha ismerné, akkor nem adná elő úgy, mintha a német oktatás jelentős része abból állna, hogy transzvesztiták próbálnak rábeszélni gyerekeket a nemváltásra. A legkonkrétabb kijelentése egy titokzatos mesekönyv, amiben a herceg egy másik herceget szeret,
de a mély ismeretei ellenére mégsem mond egy konkrét könyvet sem, mint ahogy a feslett német oktatási rendszer egyetlen kritizált elemét sem tudhatták meg a hallgatók.
Amit tehát tudunk: Orbán Viktor a választás előtt pár hónappal akar tartani egy népszavazást azért, mert egy állítólagos német iskolában [óvodában - szerk.] állítólag olyan mesekönyvek vannak, amiben homoszexuális figurák is feltűnnek.

Kapcsolódó: Ettől senki nem akar nemváltó műtétet, de még csak be sem melegszik link

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról