Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Arculatfejlesztés a kiskunfélegyházi könyvtárban

Mintegy 450 ezer forint támogatásból újult meg a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár arculata. Többek között roll-upok, molinó és arculati kézikönyv is készült.
- A könyvtár 2021-ben adta be pályázatát az Emberi Erőforrások Minisztériumának felhívására, amely az intézmény arculati elemeinek fejlesztésére, tervezésére fordítható támogatásról szólt. Többek között arculati kézikönyv készítésre, logó, roll-up, intézményi honlap design tervezésére lehetett benyújtani támogatási igényeket. Már ezt megelőzően, 2017-ben elkezdődött az intézmény arculati elemeinek formálása, tudatosabb használata. Egyéb pályázatokon két alkalommal is nyertünk forrást ezek megvalósítására. Ekkor született meg az új logó, a szlogen, az imázsfilm, de készült már vászontáska, toll és egyenpóló is az elnyert összegekből - fogalmazott Abonyi Szilvia.

A városi könyvtár igazgatója hozzátette: a 2022-ben megvalósult pályázat során 447 750 forint támogatásban részesült a könyvtár, amelynek köszönhetően elkészült az intézmény arculati kézikönyve. Ez a dokumentum összefoglalja a könyvtár arculati megjelenésének különféle formáit.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról