Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Auchan: váratlan információs szolgáltatást indított az áruházlánc

Alig két hete indította útjára az Auchan áruházlánc telefonos információs szolgálatát, hogy vásárlóinak visszajelzéseit és észrevételeit még hatékonyabban kezelhesse és beépíthesse működésébe. Az áruházlánc vásárlói minden nap, reggel 8 és este 20 óra között vehetik igénybe az InfoCentert a 06/40-109-010-es telefonszámon, helyi tarifával. Az érdeklődők az üzemidőn kívül is hagyhatnak üzenetet, melyre másnap reggel visszahívással reagálnak az szolgáltatás munkatársai.
'Az új szolgáltatás első heti működése alapján nagyon sikeres, naponta 300-nál is több érdeklődő vette igénybe. Elsősorban a termékekkel kapcsolatos információkat és vevőszolgálati segítséget kértek a telefonálók. Munkatársainkat egy többhetes képzéssel készítettük fel, melynek része volt az áruházak és egy logisztikai központ látogatása is, hogy minél több kérdéskörben kompetensek legyenek. A gyorsaság kedvéért pedig kollégáink közvetlenül tudják hívni és kapcsolni az országban az összes áruház minden osztályát, így valóban hatékony és gyors választ tudnak adni az érdeklődőknek' -- mondta Gillemot Katalin, az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs igazgatója.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról