Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Az erotikus modellek a ruháikat ledobva mutatták meg, hogyan ne viselkedj a könyvtárban

Hogy a meztelenkedés árt-e vagy használ a könyvtár ügyének, nem lehet gyorsan eldönteni. Volt már hazai közkönyvtárban pornófilm-készítés, írtunk más könyvtárosok által készített
könyvtári aktnaptárról link , de összegző tanulmány eddig nem ismert. (MG)

Bors: Biztos gyakrabban járnának az emberek könyvtárba, ha a regények kutatása során két sor között olyan dögös Onlyfans-modelleket lehetne látni, mint Eva Elfie és kebelbarátnője Lena The Plug. A lányok ugyanis úgy döntöttek a hét elején, hogy közös erotikus fotózásukat most nem egy stúdióban, vagy az utcán szeretnék letudni, inkább be mennek kicsit rosszalkodni a los angeles-i könyvtárba. Szerencsére egy fotós is elkísérte őket, aki lencsevégre kapta az egzotikus szépséget Lenat, és a hófehér porcelántündért Evat a könyvespolcok mellett fehérneműben.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról