Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Az NKA Könyvtári Kollégium pántlikázott folyóiratpályázata

A kollégium meghívásos pályázatot hirdet 2007. január 1. és december 31. között kiadásra kerülő hagyományos és internetes folyóiratok megjelentetésére. A pályázaton az alábbi lapok vehetnek részt: Könyvtári Levelező/Lap, Tudományos és Műszaki Tájékoztatás, Könyv és Nevelés, Könyv, Könyvtár, Könyvtáros, Könyvtári Figyelő. - F: link -- Talán érdemes a fentiekkel kapcsolatban megjegyezni, hogy az egyetlen független hazai könyvtárszakmai lap, a KIT magántőkéből működik. A szakmai pénzügyi támogatások kiírásai pedig dedikáltak. A KIT 4 éve alatt 2400 olvasóra tett szert. A támogatott szakmai lapokkal együttműködve rendszeresen irányítja a figyelmet a támogatott lapok írásaira is. A KIT archívuma, amely a leggazdagabb híradatbázis a közelmúlt könyvtártörténetében, teljes (mintegy 6000 tétel), és bárki korlátozás nélkül kereshet benne. A KIT máshol nem közölt szakmai témák heti publikálása mellett tudatosan közöl a szakmai korlátokat feszegető híreket, kommentárokat, hogy támogassa a határokon átívelő gondolkodást.

Régebbi hírforrás(ok): MG
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról