Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Az NKA pályázat könyvbeszerzésre -- megyei szinten

Az NKA Közgyűjtemények Kollégiuma meghívásos pályázati felhívást jelentett meg a büntetés-végrehajtási, a gyermekvédelmi intézetek és a nemzetiségi települések könyvtárai számára könyvállományuk gyarapítására.
A felhívásra pályázatot nyújthatnak be a megyei könyvtárak, valamint a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár a területükön lévő könyvtárak részére állománybővítésre letéti rendszerben. A Kollégium kiírása szerint a pályázati cél 2012. november 1. és 2013. szeptember 30. közötti időszakban valósulhat meg.
A büntetés-végrehajtási intézetek könyvállományának gyarapítására rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 5 millió Ft, illetve a nemzetiségek által lakott települések és a gyermekvédelmi intézetek könyvtári állományának gyarapítására 10 millió Ft áll rendelkezésére a Kollégiumnak.
Minden pályázó nevezési díj címén bruttó 5000 Ft-ot ? amely magába foglalja a 27%-os áfát -, köteles befizetni a pályázat benyújtásával egyidejűleg a Nevezési díj megfizetésének rendje pontban leírt feltételeknek megfelelően. A pályázó részére kötelező saját forrás biztosítását és igazolását a Kollégium nem írja elő.
A pályázatok 1 példányban 2012. november 14-ig (feladási határidő) nyújthatók be kizárólag postai úton az NKA Igazgatóságának levelezési címére. (H- 1388 Budapest, Pf. 82.) A részletes pályázati felhívás a link portálon az Aktuális pályázati felhívások menüpontban olvasható.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról