Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Az ön számára miért lehet jó a vándorgyűlés? (felmérés)

Az ön számára miért lehet jó a vándorgyűlés? - tettük fel a kérdést legutóbb a KIT-portálon. A nem reprezentatív válaszok megoszlása:
0 - A szakmai kiállítás, kiállítók megtekintése
6 - Csak pofavizit az egész, inkább a várost nézem meg
6 - Nem járok, számomra nincs ott semmi érdekes
20 - Sörözés, beszélgetés kollégákkal, néhány szakmai program
29 - Szakmai tapasztalatok szerzése.
- Az ugyanezen kérdésre 2012-től - immáron 7. alkalommal - kapott adatok link szerint szerint a szakmai tapasztalatok szerzése a legemlítettebb motívum. Talán óvatosan kijelenthető, hogy ha nagyobb a részvételi kedv, akkor az a "sör" hatása, nem a puszta szakmai tapasztalatok szerzése, ugyanis a sörözés... és a nem járok... egymásnak lényegében tükörképét mutatja. Mindez nyilván nem zárja ki az oldott hangulatban történő szakmaitapasztalat-szerzést, sőt! A csak városnézők száma alacsony, de kitartóan növekszik.
A felmérés mintája kicsi. Ugyanakkor feltételezve a nagyjából azonos alapsokaságot, az adatok évről évre való elmozdulását érdemes önmagában is figyelembe venni - illetve a szakma érdekeit figyelembe véve reprezentatív felmérést készíteni. (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról