Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Azonnali visszacsatolás - szolgáltatásfejlesztéshez

Minél később kérdezzük a használói élményre, általában annál pontatlanabb a mérésünk. Ezért igyekeznek a marketingesek lehetőleg azonnal visszacsatolást szerezni pl. egy látogatásról, egy szolgáltatás igénybe vételéről. Nem utolsósorban minőségirányítási okból, mert az esetleges hiba a lehető leggyorsabban kijavítható, megelőzve további ügyfélelégedetlenség előállítását. Volt, hogy a Halis-könyvtárban közfoglalkoztatottak kérdeztek rá a használók véleményére.
Ennek automatizált verziója a pontosan e célra készített, egyszerű, akár hálózatba kötött érintőképernyős vagy nyomógombos elektronikus berendezés (képgalériánkban link leginkább reptereken igénybe vett szolgáltatások esetén, pl. mosdókijáratánál; vagy a Google Maps által küldött mobiltelefonra küldött kérdéssel: hogyan tetszett az éppen meglátogatott intézmény, bolt, vendéglátóhely. Az utóbbinak persze nem a szolgáltatói minőségellenőzrés, hanem a saját adatbázis szolgáltatásainak fejlesztése a célja). A vállalkozások saját szolgáltatásuk értékét növelik a így gyűjtött használói visszacsatolással. A berendezések könyvtárak számára is elérhetők. (MG)

Hírforrás: KIT-információ
2019. március 21.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=azonnali_visszacsatolas
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról