Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Berzsenyis könyvtárosok kedves irodalmi művei a kultúra napi videón

A szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár link a magyar kultúra napja alkalmából egy saját készítésű rövidfilmmel link jelentkezik, amelynek célja egyrészt felvillantani a könyvtáros szakemberek - kedvenc lírai és prózai alkotások választása által - kultúrához fűződő személyes viszonyát, másrészt szemléltetni az irodalom sokszínűségét.
A huszonhat könyvtáros és könyvtári dolgozó által szabadon választott szépirodalmi mű előadása az intézmény különböző pontjain került rögzítésre, így a néző nemcsak az irodalomban, hanem a könyvek házában is rövid sétát tehet az ünnep alkalmából.
Őszintén reméljük, intézményünk példáját alapul véve, számos a miénkhez hasonló videó születik majd, értékes tartalommal megtöltve a közösségi oldalakat. A Gondolatok a könyvtárban - a magyar kultúra napján című összeállítás január 22-én a könyvtár honlapján, Youtube csatornáján (link ), valamint a Facebook felületén (link került megosztásra. (Spiegler-Kutasi Nikoletta, Waldinger Dóra)

Hírforrás: Berzsenyi Dániel Könyvtár
2020. január 24.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=berzsenyis_konyvtarosok_kedves_irodalmi_muvei_a_kultura_napi_videon
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról