Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Bevételét és látogatóinak számát is növelte a Szatmár Megyei Könyvtár

Idén lejár a bérleti szerződés a Szatmár Megyei Tanács és a Federalcoop között, ám Adrian Ştef megyei tanácselnök reméli, hogy nem lesz gond a meghosszabbítással.
Hosszú évek pereskedését követően három évvel ezelőtt sikerült végre megegyezniük a feleknek, így a Szatmár Megyei Könyvtár újrakezdhette működését normális körülmények közepette. Ugyanakkor döntött a tanács egy új könyvtárépület megépítése mellett.
Nos, az idei esztendő végén lejár a bérleti szerződés, amelynek révén a megyei tanács havi 11 500 eurót fizet a Federalcoopnak a Szabadságtér és a Várdomb (Decebal) utca sarkán található épület használatáért. Más alternatíva nem lévén, a tanács kénytelen meghosszabbítani a kontraktust -- ami Ştef szerint nem okozhat gondot. Persze, a megyei önkormányzat nem vetette el az új könyvtárépület megépítésének lehetőségét sem.
A könyvtár 2014-es tevékenységével kapcsolatban elhangzott, hogy jelentősen megnőtt az intézmény bevétele: a 2013-as 3252 lejről 5952 lejre. Nem csak a bevétel, hanem a látogatók száma is növekedett 72 267-ről 87 346-ra. A könyvtárnak jelenleg 35 alkalmazottja van. (via ReMeK-e-Hírlevél)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról