Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Blogversenyt hirdet a Nokia -- Mekkora pr-értéket állítanak elő a könyvtárak 100 Ft-ból?

Blogversenyt hirdet a Nokia 2010. október 14. és december 31. között négy kategóriában, melynek célja, hogy minél több blogger töltse fel és népszerűsítse oldalát az Ovi Áruház segítségével. A gasztronómia, utazás, tech és webnapló témákban készített, már létező blogok íróinak nincs más dolguk, mint regisztrálni a link oldalon, majd az Ovi App Wizard segítségével létrehozni saját blog alkalmazásukat, végül pedig feltölteni azt az Ovi Áruházba. A kategóriájukban legtöbb letöltést elérő bloggerek egy-egy Nokia C6 okostelefont nyerhetnek a verseny végén.
-- Eltűnődik az ember: mekkora visszhangot keltene egy 100 e Ft körüli mobiltelefon felajánlása, ha pl. a egy könyvtári projekt a bloggereknek ajánlaná fel? Ha -- egyszerűség kedvéért -- csak a visszhangot vesszük: mennyi blog- és sajtómegjelenést lehet elérni 100 e Ft-nyi támoptiopból? Hogy a nagyobb merítés adta nagyobb elvárható minőséget most ne is említsük. A kérdés persze költői, mert pillanatnyilag nem adott az összehasonlítás lehetősége. Legalábbis egyelőre. Mindenesetre aki elsőre próbálja, nagyobb médiafigyelmet kap. (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról