Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Bútorra pályáztak a szerntlőrinci könyvtárosok

Könyvtári bútorok és eszközök vásárlására nyújtott be pályázatot a közelmúltban a szentlőrinci önkormányzat. A Könyvtár Szakmai Kollégium által meghirdetett, a Nemzeti Kulturális Alapból finanszírozott országos pályázaton kétmillió forintot szeretne elnyerni a Pécs melletti kisváros, mellyel egy helyben most igencsak aktuális és szükséges fejlesztést valósíthatna meg. Hisz új helyszínre költöztetik a városi könyvtárat, a jelenlegi Kodolányi utcai iskola épületébe, ahol a mostaninál sokkal nagyobb területet nyernek a könyveknek. A könyvtár így befogadóbbá, kényelmesebbé válhat.
Nem beszélve arról a lehetőségről, hogy ha nyernek a mostani pályázaton. Annak teljes sikere esetén ugyanis egyebek mellett 73 új könyvtári polcot, és több számítógépasztalt is vásárolhatnának. A pályázat kedvező elbírálása esetén az önkormányzatnak legalább 10 százalékos önrészt kell majd biztosítania a fejlesztéshez. Az új kölcsönzői és olvasói teret, illetve a klubtermet a könyvtár látogatói a tervek szerint már az idén szeptemberben birtokba vehetnék. A kibővített városi könyvtár az iskolakönyvtár állományának egy részével együttesen költözik az új helyre, 54 ezer darabos állománnyal.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról